Sale!

Dragonfly Earrings – Gold

7,00

-53%

These gold ‘dragonfly’ earrings are made from recycled newspapers. Not only are they beautiful eye-catchers with a social impact, they are also extremely comfortable to wear all day. They are extremely light, as they are made from paper. Ideal for women who like to wear eye-catching jewellery without feeling the weight.

In stock

Free shipping for orders above €75

Order today, shipped tomorrow.

  • 100% vegan, sustainable and ethical
  • 14 days easy returns
  • Guaranteed safe checkout

Over Quazi Design

Quazi Design is ontstaan vanuit een samenwerking tussen een designer en een lokale uitgever. Samen besloten ze een project op te zetten dat lokale werkgelegenheid creëerde in Eswatini, in het zuiden van Afrika. Wat in 2010 begon als een lokaal experiment voor sociale impact, is vandaag een bloeiende en veelbelovende gemeenschap die zich richt op het werk van lokale ambachtsvrouwen en kunstenaars. Alle producten worden met de hand gemaakt van papierresten, door een klein team van vrouwen die een eerlijk loon krijgen via een vast contract.

Naast haar sociale missie heeft Quazi Design ook een duurzame missie: alle kralen worden dan ook gemaakt van papierresten en andere gerecycleerde materialen. Door gebruik te maken van materiaalresten en droogtechnieken die optimaal gebruik maken van de zon en het plaatselijke klimaat, kunnen we spreken van een project dat 100% in lijn ligt met de waarden van ETIKL: duurzaam, veganistisch en ethisch.